Toegankelijkheid

Ardi Brouwer

Soort lessen

De invulling van de les is helemaal afhankelijk van wat de cursist wil. Heb je een leervraag op het gebied van tekenen en schilderen, of je je vrij met beeldend materiaal op het platte vlak uitleven? Er is van alles mogelijk, en samen met Ardi bepaal je wat de invulling van de lessen gaat zijn.

De lessen zijn individueel, of in kleine groepjes. Dat laatste als er in overleg een groepje te formeren is van mensen die elkaar kennen. Het is ook denkbaar dat er samen met, bijvoorbeeld een mantelzorger, getekend en geschilderd wordt.

Voor wie?

Volwassenen met een verstandelijke beperking.

Lestijden en dagen

De lessen (tijden, dagen en frequentie) worden in overleg afgesproken.

Locatie en tarieven

Ardi geeft les in een beeldend lokaal van &CC, in het Koorenhuis aan de Prinsegracht 27. Het tarief wordt in overleg vastgesteld en is ook afhankelijk van de tarieven van de verhuurder. Momenteel is een individuele les van 1,5 uur € 90,-.

Ardi Brouwer

Ardi is naast kunstenaar al lange tijd tekendocent. Het is fijn om het plezier in het tekenen op die manier te delen, mensen een nieuwe ervaring te laten beleven en laten merken dat goed kijken zorgt dat je makkelijker iets tekent. Én natuurlijk andersom: Als je tekent zie je meer en kijk je anders naar alles om je heen. Dat plezier in het tekenen gunt ze iedereen en is voor iedereen volgens Ardi ook haalbaar.


mail@ardibrouwer.nl