Toegankelijkheid

Eric Schulp

Soort lessen

Eric geeft individuele piano- en keyboard lessen. Hij werkt hierbij op maat en gebruikt geen vaste lesmethode; zo laat hij de wens van de leerling een belangrijke rol spelen tijdens de les. In plaats van eventuele beperkingen kijkt Eric als docent juist naar de mogelijkheden.

Voor wie?

De lessen van Eric zijn toegankelijk voor iedereen, maar hij is gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met het Syndroom van Down, Autisme, PDD-NOS, dementie en mensen met visuele beperkingen. Alle leeftijden zijn welkom.

Lestijden en dagen

Eric geeft les op de volgende dagen:

  • Donderdag van 13.30 – 19.30 uur in het Koorenhuis
  • Vrijdag van 16.30 – 18.00 uur bij Eric thuis in Houtwijk
  • Zaterdag van 12.00 – 14.00 uur bij Eric thuis in Houtwijk

Locatie en tarieven

  • In het Koorenhuis
    Prinsegracht 27, 2512 EW
  • Bij Eric Thuis
    Dr.l.J.Rogierstraat 80, 2552 LB

 

Wil je liever bij jezelf thuis les, of op een andere locatie? Dat kan! De lesdag en het tijdstip worden dan in overleg met Eric bepaald.

Benieuwd naar de tarieven die Eric hanteert? Kijk dan op zijn website.

eric schulp vierkant

Eric Schulp

Eric Schulp heeft in 1985 zijn diploma gehaald aan het Koninklijk Conservatorium en heeft al ruim 25 jaar leservaring. Hij is een geduldige docent en stelt de leerling op zijn/haar/hen gemak. Eric zoekt naar de mogelijkheden van de leerling om zoveel mogelijk plezier te beleven aan het muziek maken. Dat kan onder andere met muzieknotatie (noten, cijfers of letters) en/of op het gehoor.

info@art-mobile.nl