Toegankelijkheid

Muziek en Spel Atelier

Soort lessen

Het Muziek en Spel Atelier van Carmen bevat vele schatten aan instrumenten en instrumentjes. Kinderen mogen zelf op ontdekkingstocht met als motto: op je eigen manier en in je eigen tempo en ritme. Daarnaast geeft Carmen ook ukelele lessen in haar Muziek en Spel Atelier.

Voor wie?

De lessen in het Muziek en Spel Atelier zijn er voor kinderen vanaf 5 jaar, met of zonder beperkingen. Als het gaat om kinderen of jongeren met speciale behoeftes, dan is er vooraf altijd even overleg met Carmen.

Lestijden en dagen

De lessen (tijden, dagen en frequentie) worden in overleg afgesproken. Vaak is er een wekelijks ritme.

Locatie en tarieven

Een proefles kost € 25,00. Daarna kun je kiezen voor een strippenkaart met 10 lessen van 30, 45 of 60 minuten per les. De prijzen zijn vrijblijvend op te vragen. Vooraf vindt een korte telefonische intake plaats om goed af te stemmen op de wensen en mogelijkheden.

De lessen vinden plaats in het Muziek en Spel Atelier, in de Goudenregenstraat in Den Haag. Lees meer via de website van Carmen.

Carmen van Haren

Carmen van Haren werkt al jaren met mensen, jong en oud, en maakt al haar hele leven met veel passie muziek. Ze is onderdeel van het kleurrijk muziekduo Katakat en maakt eigen (kinder)liedjes. Ze is ook aangesloten bij de Voorall Academie en Vivaldi Muziek.

info@mooistemuziekclub.nl