Toegankelijkheid

Creatieve cursussen in Den Haag, met aandacht voor toegankelijkheid

Kunstbeoefening is niet alleen leuk en ontspannend, maar ook belangrijk. Het stimuleert creativiteit, vergroot zelfvertrouwen, bevordert verbinding met anderen en geeft energie en zingeving. Wij vinden daarom dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht fysieke, mentale of andersoortige uitdagingen.

Omdat het vinden van een geschikte cursus soms lastig kan zijn, hebben we voor jou het diverse aanbod in de stad gebundeld. Met oog op inclusie, want de cursussen op De Bruiserij zijn toegankelijk voor een brede doelgroep.

Toegankelijkheid

Cursussen op De Bruiserij zijn toegankelijk voor mensen met fysieke, mentale of andersoortige uitdagingen.

Professionele aanbieders

We hebben alle aanbieders op het platform gecheckt op kwaliteit. We kijken daarbij onder andere naar integriteit, leservaring en motivatie. Zo waarborgen we de kwaliteit en hoef jij daar niet over na te denken. 

Persoonlijk contact

Twijfel je ergens over, of kan je nog geen geschikte cursus vinden? Je mag altijd contact met ons opnemen. Samen gaan we op zoek naar een cursus die bij jou past.

Inspiratie & Verbinding

Jaarlijks organiseren we extra’s, zoals Festival de Bruiserij. Misschien mag jij wel een keer op het podium staan stralen!

Ontdek welke cursus jouw creativiteit naar boven brengt

Ben je op zoek naar pianoles? Geïnteresseerd in schilderen? Of ben je gewoon benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Ga dan snel naar het cursusaanbod!

3. schilderles Ardi