Toegankelijkheid

Nieuw aanbod aanmelden

Op deze pagina kun je als individuele kunstdocent of organisatie nieuw cursusaanbod aanmelden. Zodra je aanmelding bij ons binnen is, nemen we contact met je op en gaan we graag met je in gesprek.

Naast dat we het natuurlijk heel leuk vinden om kennis te maken, willen we graag de kwaliteit van het aanbod waarborgen. We zijn benieuwd naar je leservaring en hoe jij in je lessen aandacht besteedt aan toegankelijkheid!

Staat je aanbod al op onze website en wil je iets wijzigen? Dan kan je hierover contact met ons opnemen. Je hoeft niet nogmaals het formulier in te vullen.

Samenwerken

Samen maken we kunstbeoefening toegankelijk voor een breed publiek. Ook als je op dit moment geen plek hebt voor nieuwe cursisten, verwelkomen we graag jouw aanbod op onze website. Zo creëren we een diverse community waarbij we elkaar ondersteunen.

Naamsbekendheid

Wij vinden dat jouw cursus het verdient om gezien te worden. Door je aanbod op ons platform te plaatsen, nemen we je mee in onze communicatie-inspanningen. Dit kan variëren van vermeldingen op social media tot het stralen tijdens evenementen zoals Festival de Bruiserij.

Kennisdelen

Jouw ervaring en ideeën zijn waardevol. Door vrijblijvend deel te nemen aan onze kennisdelingssessies, kom je in contact met andere gepassioneerde docenten en aanbieders. Ontdek hoe zij omgaan met specifieke situaties en deel jouw eigen inzichten. Samen kunnen we groeien en een bruisende community opbouwen.

Speciale kunstcursussen, verzorgd door professionele aanbieders

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn, haar of hun weg kan vinden naar passend vrijetijdsaanbod in Den Haag. Ook als er sprake is van mentale, fysieke of andersoortige uitdagingen.

Wil je meer weten? Lees dan verder onder ‘Over De Bruiserij’.

4. Muziekles Carmen

Aanbod aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Discipline aanbod*
Hou zou je je lessen omschrijven? Welke cursussen bied je aan? Hoe ga je te werk?
Voor wie zijn je lessen geschikt? Ben je gespecialiseerd in specifieke doelgroepen?
Heb je vaste lesdagen en tijden? Of wordt dit in overleg met de cursist vastgesteld?
Waar geef je les? Op locatie of ook bij cursisten thuis? Welke tarieven hanteer je?
Omschrijf hier wie jij bent.
Leeftijdscategorie*
Voor welke leeftijdscategorie zijn je lessen geschikt? Meerdere opties mogelijk.
Type uitdaging*
Voor welke type uitdaging zijn je lessen geschikt? Meerdere opties mogelijk.