Toegankelijkheid

MuzeVerheul

Soort lessen

Welke kunstmaker ben jij het liefst? Componist, beeldend kunstenaar, schrijver, choreograaf of theatermaker? Ook als je niet kunt kiezen zit je goed bij de muze. Samen ontdekken we jouw plezier en talenten. Je gaat bijvoorbeeld tekenen op muziek, dansen met één voet, zelf een melodie maken, een kort verhaal verzinnen, of toneelspelen door te doen alsof je iemand anders bent.

Voor wie?

Voor iedereen (met of zonder functiebeperking) die zijn kunstenaarstalenten wil ontdekken en een creatieve stroom op gang wil brengen. De lessen worden in overleg en helemaal op maat samengesteld.

Lestijden en dagen

De lessen (tijden, dagen en frequentie) worden in overleg afgesproken.

Locatie en tarieven

De lessen vinden plaats in Het Koorenhuis, bij de cursist thuis, op school of op het werk. De intake- en proefles (30-40 minuten) kost 30 euro. Tarieven zijn afhankelijk van locatie, lesduur en frequentie; na de intake ontvang je een vrijblijvende offerte.

Marike Muze Verheul

‘Als jij als docent niet het zaadje had gepland, was ik nooit in de kunsten doorgegaan’, zei een oud-cursist. En daar ligt precies de missie van de muze: nieuwe makers kweken in alle mogelijke kunstvormen. Immers hoe meer kunst hoe kleurrijker ons leven, en hoe meer kunstenaars hoe waardevoller onze samenleving.

info@muzeverheul.nl